Röster i Radio & TV och en del andra ställen är en unik podd där du får möjligheten att lära känna de röster som du hör till vardags på ett närmare och personligt sätt. Vi träffar röster från alla möjliga ställen som radio, TV, reklamer, lokaltrafiken och mycket mer. Du får en bakom kulisserna titt på deras arbete, utmaningar och drömmar.

I varje episod av podden träffar vi en ny röst och i denna episod har jag den stora äran att få intervjua en av Sveriges mest kända röster, Johanna Hermann Lundberg, även känd som Fröken Ur. Du har säkert hört hennes röst i Stockholms tunnelbana, på otaliga telefonsvarare runt om i Sverige och även som TV-hallåa och radiopratare.

Under intervjun kommer vi att få veta mer om Johannas liv och karriär, hur hon blev Fröken Ur och hur hon har utvecklat sin karriär inom röstvärlden. Vi kommer också att diskutera hennes syn på branschen och vad hon ser som viktiga faktorer för att bli framgångsrik inom röstyrket.

Så om du är nyfiken på vad som ligger bakom rösterna du hör till vardags, missa inte den här podden. Du kommer att bli förvånad, inspirerad och underhållen av de röster du kommer att träffa. Sätt igång din poddapp och bli en del av den här unika resan idag!

Vill du komma i kontakt med oss så skicka oss ett mail på podd@nulltoneofchoice.se