Röster i Radio & TV och en del andra ställen är en unik podd där du får möjligheten att lära känna de röster som du hör till vardags på ett närmare och personligt sätt. Vi träffar röster från alla möjliga ställen som radio, TV, reklamer, lokaltrafiken och mycket mer. Du får en bakom kulisserna titt på deras arbete, utmaningar och drömmar.

I varje episod av podden träffar vi en ny röst och i denna episod har jag den stora äran att få intervjua en radioprogramledare och legendarisk voice over-röst, Maria Franceschi. Under sin karriär har hon gjort sig känd genom att sprida glädje och underhållning till lyssnare på stationer som bland annat Z Radio och Mix Megapol. Dessutom har hon också varit rösten bakom många välkända varumärken, inklusive Tele2 och Comviq. I denna intervju kommer vi att ta reda på mer om hennes liv och karriär, hur hon började i radiobranschen och hur hon utvecklat sin karriär som voice over-röst. Vi kommer också att diskutera hennes syn på branschen och vad hon ser som viktiga faktorer för att bli en framgångsrik radioprogramledare och voice over-artist. 

Så om du är nyfiken på vad som ligger bakom rösterna du hör till vardags, missa inte den här podden. Du kommer att bli förvånad, inspirerad och underhållen av de röster du kommer att träffa. Sätt igång din poddapp och bli en del av den här unika resan idag!

Vill du komma i kontakt med oss så skicka oss ett mail på podd@nulltoneofchoice.se