Röster i Radio & TV och en del andra ställen är en unik podd där du får möjligheten att lära känna de röster som du hör till vardags på ett närmare och personligt sätt. Vi träffar röster från alla möjliga ställen som radio, TV, reklamer, lokaltrafiken och mycket mer. Du får en bakom kulisserna titt på deras arbete, utmaningar och drömmar.

Låt oss gå på en resa tillsammans där vi möter nya, talangfulla röster i varje episod av vår podd! I detta avsnitt har vi nöjet att presentera den kända rösten, Rolf Arsenius – en veteran inom svensk radio och TV med en imponerande bakgrund som programledare för en rad prestigefyllda organisationer som Sveriges Radio, Sveriges Television, Megapol och Vinyl 107. Idag tar han rollen som en kunnig mediekonsult och mediatränare.

Så om du är nyfiken på vad som ligger bakom rösterna du hör till vardags, missa inte den här podden. Du kommer att bli förvånad, inspirerad och underhållen av de röster du kommer att träffa. Sätt igång din poddapp och bli en del av den här unika resan idag!

Vill du komma i kontakt med oss så skicka oss ett mail på podd@nulltoneofchoice.se