Jag är definitivt inte en ung man även om jag inte känner mig gammal. Jag har fyllt 25 år 26 gånger… det är min tanke i varje fall. Men oavsett vilket så började jag prata i mikrofoner när jag var 14 år ung. Nu är jag 51 och fortsätter göra det, professionellt. Vad är min story? Den följer här nedan.

Det är en kall dag i april år 1985 – för länge, länge sedan. Mattias är då 14 år gammal. Han kliver in i en liten närradiostudio för första gången och blir omedelbart kär i det talade mediet, även om hans mamma inte kände igen honom när han pratade i radio för första gången (han var lite nervös). Sedan dess har han tillbringat omkring 17 år i etern, först på små närradiostationer utan att få betalt, ibland faktiskt till och med betalat för att bli hörd. 1993 fick han sitt första heltidsjobb, betalt, på en radiostation och fortsatte med det, samtidigt som han flyttade runt lite fram till 2002. Professionellt, i betydelsen var han tjänar sin dagliga lön, bytte han sedan till att bli en tech-kille (först inom radio, sedan inom IT för att slutligen hamna i streaming-sfären).

Eftersom han fortfarande älskade det talade mediet fortsatte han att göra mindre och större projekt under några år med bland annat Försvarsmakten och sedan lansera sin röst i voice over sfären.

Idag, 51 år gammal, har han använt sin röst framför mikrofoner i 37 år och det hörs på produkten han levererar.
Genom att använda hans tone of voice kan han nu vara ditt tone of choice för dina produkter, böcker, företagsvideor, din radiostation och allt annat du vill att han ska använda sin röst till (inom rimliga gränser förstås)

Leveransen kommer att göras med en ton av värme, en känsla av trygghet och tillit, och med massor av erfarenhet och förtroende.

Häng med på min väg mot nya höjder som jag tänkt att jag ska göra här på Tone of Choice

Voice Booth at Tone of Choice