Episod 4 – Hasse Eriksson

Röster i Radio & TV och en del andra ställen är en unik podd där du får möjligheten att lära känna de röster som du hör till vardags på ett närmare och personligt sätt. Vi träffar röster från alla möjliga ställen som radio, TV, reklamer, lokaltrafiken och mycket mer. Du får en bakom kulisserna titt på deras arbete, utmaningar och drömmar.

I varje episod av podden träffar vi en ny röst och i denna episod har vi nöjet att få lära känna Hasse Eriksson, en välkänd röst i svensk radio och TV. Hasse har en imponerande karriär bakom sig och har både varit programledare och programchef för radiostationer som Lugna Favoriter och Star FM. Utöver sin radiokarriär är Hasse även välkänd från ett otal filmtrailers, där hans röst har gett liv åt många kända filmer. I denna episod får vi höra om Hasses erfarenheter och utmaningar från hans framgångsrika karriär och en unik inblick i hans arbete.

Så om du är nyfiken på vad som ligger bakom rösterna du hör till vardags, missa inte den här podden. Du kommer att bli förvånad, inspirerad och underhållen av de röster du kommer att träffa. Sätt igång din poddapp och bli en del av den här unika resan idag! Vill du komma i kontakt med oss så skicka oss ett mail på podd@nulltoneofchoice.se