Röster i Radio & TV och en del andra ställen är en unik podd där du får möjligheten att lära känna de röster som du hör till vardags på ett närmare och personligt sätt. Vi träffar röster från alla möjliga ställen som radio, TV, reklamer, lokaltrafiken och mycket mer. Du får en bakom kulisserna titt på deras arbete, utmaningar och drömmar.

I varje episod av podden träffar vi en ny röst och i denna episod har vi nöjet att få lära känna Robin Calmegård. Robin älskar allt som har med Internet, marknadsföring, radio och musik att göra, och inte att förglömma, ostbågar! (men det senare pratar vi inte om). Robin är programledare och onlineprojektledare på ViaPlay Group med radiostationerna RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STAR FM, Power Hit Radio. Han är en verklig sociala medier entusiast och när han sänder live på Rix FM på söndagar, kan du också, oftast, hitta honom live på TikTok.

Så om du är nyfiken på vad som ligger bakom rösterna du hör till vardags, missa inte den här podden. Du kommer att bli förvånad, inspirerad och underhållen av de röster du kommer att träffa. Sätt igång din poddapp och bli en del av den här unika resan idag!

Vill du komma i kontakt med oss så skicka oss ett mail på podd@nulltoneofchoice.se