Röster i Radio & TV och en del andra ställen är en unik podd där du får möjligheten att lära känna de röster som du hör till vardags på ett närmare och personligt sätt. Vi träffar röster från alla möjliga ställen som radio, TV, reklamer, lokaltrafiken och mycket mer. Du får en bakom kulisserna titt på deras arbete, utmaningar och drömmar.

I varje episod av podden träffar vi en ny röst och i denna episod har vi nöjet att få möta Thomas Hindersson, en välkänd röst i svensk radio och TV. Thomas har en imponerande karriär bakom sig och har varit programledare för Mix Megapol, Radio Disney, NRJ och har även varit hallåa i TV4 – idag hörs han på Radio Nostalgi. Vi får höra om Thomas Hinderssons erfarenheter och historia från hans framgångsrika karriär, och en unik inblick i hans arbete, utmaningar och drömmar.

Så om du är nyfiken på vad som ligger bakom rösterna du hör till vardags, missa inte den här podden. Du kommer att bli förvånad, inspirerad och underhållen av de röster du kommer att träffa. Sätt igång din poddapp och bli en del av den här unika resan idag!

Vill du komma i kontakt med oss så skicka oss ett mail på podd@nulltoneofchoice.se