”Röster i Radio & TV och en del andra ställen” är podden där du får en VIP-biljett rakt in i studion och livet hos de röster du hör dagligen. Vi snackar med röster från allt mellan himmel och jord; radio, TV, reklam, du nämner det! I det här avsnittet träffar jag, Mattias Pettersson, en sann radioveteran som har varit med sedan… tja, innan kommersiell radio ens var en grej.

Möt Martin Loogna, morgonshowens obestridda kung och nu ägare av sin egen kanal, Skärgårdsradion. Vi dyker rakt in i Martins liv, från hans första steg i radiovärlden till hur han har navigerat i en bransch som ständigt förändras. Vi pratar utmaningar, triumfer och varför han valde att starta Skärgårdsradion. Så om du någonsin undrat vem det är som får dig att skratta, gråta eller svära i trafiken när du lyssnar på radio, så har du kommit rätt.

Sätt på kaffebryggaren, tryck på play och förbered dig på en riktigt intressant pratstund. Några tankar? Kommentarer? Maila oss på podd@nulltoneofchoice.se och bli en del av konversationen. Upplev röster som du aldrig hört dem förut!