Välkomna till ’Röster i Radio & TV och en del andra ställen,’ podden där vi tar er med bakom mikrofonen till de röster som skapar magi i etern. Jag är Mattias Pettersson, er nyfikna guide på denna soniska upptäcktsfärd.

I dagens avsnitt har vi en man vars röst har varit soundtracket till många svenskas morgnar och eftermiddagar. Han är en radiolegendar som har gjort morgonpendlingsstunder lite roligare och fått oss att skratta medan trafiken står still. Jag pratar om Jesse Wallin, en man vars röst har resonerat genom radiokanaler som Rix FM, Mix Megapol, och Radio City. Under vår pratstund kommer Jesse att dela med sig av sin resa genom radiorummet, från sina tidiga dagar till de minnesvärda morgonprogrammen ’Morrongänget’, ’Jesse, Loogna & Martina’, samt ’Rix MorronZoo’.

Det blir en resa genom frekvensbandet, fylld med skratt, musik och de oväntade äventyr som bara radio kan erbjuda. Så om du är sugen på en nostalgisk tripp ned minnesradion, tryck på ’Play’ nu!

Och kom ihåg, om du har tankar, idéer eller bara vill skicka ett hej, tveka inte att maila till podd@nulltoneofchoice.se och göra din röst hörd!